מתכוני בשר, ספר מתכונים, מתכונים למנה עיקרית, מתכונים חגיגיים • Ligdol
צור קשר
פרסמו אצלנו פרסמו אצלנו

מתכון לפילה בקר על פירה וניל

מרכיבים:

2 נתחים של פילה 200 ג'

2 פטריות פורטובלו

2 פרוסות תפוחי עץ

4 תפוחי אדמה

זרעים של מקל וניל

כף חמאה

מעט חלב

מלח

 

אופן הכנה:

מבשלים את תפוחי האדמה במים עד לריכוך ומסננים. מועכים את תפוחי האדמה ומתבלים במלח, זרעי וניל, חמאה והחלב עד לקבלת מרקם אחיד וחלק. צולים את הבשר והפטריות 3 ד' מכל צד.

מסדרים במרכז הצלחת את הפילה והפטריות ומסביב יוצקים את הפירה.

 

בתאבון!!

הכתבה נוצרה בתאריך : 23/08/2006
הצטרף ללגדול
הצטרפו לרשימת התפוצה של לגדול ותשארו מעודכנים לפני כולם על אירועים ומבצעים מיוחדים לחברי המועדון שלנו