מרכיבים:
620-1 כנפיים
½ כוס רוטב סויה
7-8 כפות קטשופ
1/3 כוס שמן
½ כוס יין לבן יבש
2 שיני שום כתושות
½ כפית טבסקו (אם הילדים אוהבים אוכל קצת פיקנטי)
אופן ההכנה:
העבירו את הכנפיים מעל להבה כדי להסיר קצוות של נוצות, נקו אותן היטב.
הסירו מכל כנף את הקצה המחודד וחיתכו אותן לשתיים.
ערבבו את כל חומרי הרוטב בקערה שטוחה.
השרו את הכנפיים ברוטב למשך 6 שעות לפחות (עדיף למשך הלילה).
צלו את הכנפיים על הגריל, 3-2 דקות מכל צד.