מתכון, אוכל, ילדים, שניצל, ליגדול, ספר מתכונים, עוף • Ligdol
צור קשר
פרסמו אצלנו פרסמו אצלנו

מתכון לשניצל מהיר

מרכיבים:

4 פרוסות חזה עוף

½ כפית מלח

¼ כפית פלפל

ביצה

4 כפות קמח

6 כפות פירורי לחם

4 כפות שמן

אופן ההכנה:

שימו את פרוסות הבשר על קרש חיתוך ובעזרת כתיש (פטיש שניצלים) דפקו עליהן עד שהן דקות.

תבלו כל פרוסה במעט מלח ופלפל.

הכינו שלוש צלחות: באחת קמח, בשנייה טרפו ביצה, ובשלישית – פירורי לחם.

גלגלו פרוסת בשר תחילה בקמח, אז בביצה, ולבסוף בפירורי לחם.

חממו שמן במחבת על חום בינוני.

שימו (בזהירות!) את הבשר במחבת וטגנו 5-7 דקות עד שהצד התחתון משחים.

הפכו את השניצלים בעזרת מרית וטגנו את הצד השני באתו אופן.

כאשר השניצלים מוכנים הוציאו אותם לצלחת עם נייר סופג אותה הכנתם מראש.

 

הכתבה נוצרה בתאריך : 16/04/2006
הצטרף ללגדול
הצטרפו לרשימת התפוצה של לגדול ותשארו מעודכנים לפני כולם על אירועים ומבצעים מיוחדים לחברי המועדון שלנו