באינדקס לגדול ניתן למצוא מגוון אטרקציות לילדים, חוגים, פעילויות, מסעדות, מפעילי ימי הולדת, מקומות לנופש משפחתי ועוד...

אני מחפש/ת:

פרסמו אצלנו

מגזין אוכל לילדים

מתכון לקרם ברולה

מאת: תמרה ביסטרו בר
הכתבה נוצרה בתאריך : 18/07/2007

באדיבות תמרה ביסטרו בר:

מתאים ל- 8 סועדים.

 

 

מרכיבים:

מקל וניל חצוי לאורכו

3/4 ליטר שמנת מתוקה – 42%  

¼ ליטר חלב

8 חלמונים

80 גרם סוכר

125 גרם סוכר חום (לפיזור מעל הקרם)

 

הכנה:

מחממים תנור ל- 140 מעלות.

בסיר, מביאים לסף רתיחה את החלב עם מקל הווניל. מוסיפים את השמנת, מערבבים היטב, מביאים כמעט לרתיחה ומכבים את האש. 

בקערת נירוסטה (בזמן שהחלב רותח) מערבבים את החלמונים והסוכר הלבן עד קבלת קצף בהיר.

מוסיפים לקצף החלמונים בהדרגה את החלב הרותח תוך כדי השוואת טמפרטורות.

מסננים את השמנת ומוזגים לכלים חסיני חום.

מסדרים את הכלים בתבנית אפיה ומשאירים רווח בין כלי לכלי.

ניתן, ורצוי, גם לצקת מעט מים לתבנית האפייה (עד גובה חצי של הכלים חסיני החום).

אופים בתנור למשך כחצי שעה בטמפרטורה של כ- 180 מעלות עד התייצבות וזיגוג השכבה העליונה.

מפזרים מעל לקרם מעט סוכר חום ובעזרת ברנר מזגגים עד קבלת שכבת קרמל קריספית מעל.

 

ביסטרו תמרה- חשמונאים 95, תל אביב. 03-6240707, שעות פעילות- א', ו'- 12:00-16:00, ב'-ה', ש'- 12:00-אחרון לקוחות.
קופונים לאטרקציות
שיתוף עם חברים בפייסבוק
ותקבלו את כל העדכונים ישירות לפייסבוק שלכם
תגובות לכתבה:

קופונים חמים לאטרקציות

Top