באינדקס לגדול ניתן למצוא מגוון אטרקציות לילדים, חוגים, פעילויות, מסעדות, מפעילי ימי הולדת, מקומות לנופש משפחתי ועוד...

אני מחפש/ת:

פרסמו אצלנו

מגזין אוכל לילדים

מתכון לחמין פרסי- הלים

מאת: מסעדת בר גיורא
הכתבה נוצרה בתאריך : 15/01/2008

ל-6 סועדים. באדיבות דליה קלימיאן, מסעדת בר גיורא

 

החומרים:

1/2 ק"ג בשר בקר שריר או כתף

1/2 ק"ג עצמות בקר

2 כוסות חיטה קלויה

כוס גריסים

4 בצלים גדולים קצוצים (שימוש בסמוך להגשה)

קינמון, כורכום, מלח, פלפל

מים

אופן הכנה:

מרתיחים את הבשר במים. מנקים את הקצף ומוסיפים שוב מים עד כיסוי התכולה ושוב מרתיחים. אחרי הרתיחה מנמיכים את האש, מוסיפים את החיטה והגריסים, מתבלים במלח ופלפל, ומוסיפים עוד מים על פי הצורך.

מבשלים כשעתיים עם מכסה סגור תוך בחישה מפעם לפעם.

לאחר מכן מעבירים לפלטת שבת או לתנור בחום נמוך (כ- 120 מעלות) לכל הלילה.

לקראת ההגשה מטגנים היטב את הבצל עם מעט כורכום. מפזרים מעל לכל מנה בצל מטוגן ומפזרים מעט קינמון על פי הטעם. מגישים לצד לחם או חלה טרייה.

בתיאבון. 

בר גיורא- בר גיורא 4 תל-אביב. 03-6204880

7 ימים בשבוע, 09:30- לקוח אחרון.

קופונים לאטרקציות
שיתוף עם חברים בפייסבוק
ותקבלו את כל העדכונים ישירות לפייסבוק שלכם
תגובות לכתבה:

קופונים חמים לאטרקציות

Top