מרכיבים:
חצי כוס פירורי לחם
חצי כוס קמח
שמן לטיגון עמוק
כפית חרדל
כפית מלח
כפית פלפל
ביצה אחת
אופן הכנה:
מסדרים שלוש צלוחיות- אחת עם קמח, שנייה עם פירורי לחם והשלישית עם ביצה טרופה מתובלת במלח, פלפל, חרדל ומעט מים.
מחממים שמן במחבת לטיגון עמוק. טובלים את חזה העוף בקמח מכל צד, מעבירים לצלוחית עם הביצה (טבילה מכל צד) ומסיימים בטבילה בפירורי הלחם מכל צד של החזה עוף. מטגנים את העוף בשמן החם כ- 3 דקות מכל צד (עד לקבלת צבע זהוב) ומעבירים לנייר סופג .