½2 כוסות קמח
½ כוס קקאו
½ כפית מלח
שקית אבקת אפיה
2/3 1 כוסות סוכר
2 ביצים
¾ כוס שמן
2/3 כוס חלב
קוביות שוקולד מריר ו/או לבן
אופן ההכנה:
נפו בקערה גדולה קמח, קקאו, מלח ואבקת אפייה, הוסיפו בערבוב סוכר.
צרו גומה בתערובת הקמח וצקו את הביצים, שמן וחלב.
ערבבו עד לקבלת תערובת אחידה (לא לערבב יותר מידי).
חממו את התנור ל-180 מעלות C.
השתמשו בתבנית מאפינס. העבירו את התערובת לשקעים, במרכז כל מאפין הניחו קוביית שוקולד.
אפו במשך 20-15 דקות (כאשר ננעץ קיסם במרכז המאפין הוא יצא עם פירורים לחים). צננו. מומלץ קשט בסירופ שוקולד או בסוכריות צבעוניות.