מתכונים לראש השנה-מתוך התכנית חגים וטעים ערוץ 10-מתכון של גיא פרץ מסעדת נתנאל-מתכוני דגים-מתכוני תבשילים • Ligdol
צור קשר
פרסמו אצלנו פרסמו אצלנו

מתכון ללוקוס בשילוב פול ירוק ולימונים כבושים

באדיבות גיא פרץ ממסעדת נתנאל

 

מרכיבים:

דג לוקוס שלם במשקל 1.500 גר' פרוס לפרוסות בעובי 1 ס"מ

250 גרם פיל ירוק קפוא

50 גרם לימון כבוש ופרוס

10 שיני שום שלמות

4 פלפלים חריפים אדומים טריים

4 פלפלים חריפים מתוקים יבשים

צרור כוסברה קצוצה

צרור פטרוזיליה קצוצה

5 כפות שמן זית

2 כפות פפריקה מרוקאית

חצי כפית כורכום

קורט מלח

15 עגבניות שרי חצויות

 

אופן הכנה:

חותכים את כל הירקות לרצועות ומניחים כמצע על מחבת רחבה ועמוקה מעט לבישול. מניחים את הדג במרכז וממלאים את בטנו בחלק ממצע הירקות. מכינים מרינאדה באמצעות השמן והתבלינים ויוצקים על הדג. מוסיפים למחבת 2 כוסות מים ומבשלים יחד כחצי שעה.

 

מסעדת נתנאל- מושב סגולה, משק 17, בלב המושב. 08-8609999. שעות פעילות: 09:00-23:00, ו'- 09:00-14:00, ש'- יציאת שבת ועד 23:00.

הכתבה נוצרה בתאריך : 28/09/2008
הצטרף ללגדול
הצטרפו לרשימת התפוצה של לגדול ותשארו מעודכנים לפני כולם על אירועים ומבצעים מיוחדים לחברי המועדון שלנו