מתכון לפיצה שאפשר להכין יחד עם הילדים עם התוספות שהכי אוהבים.
מאת: השף חיים סולומון, 4 שף
	
	
המתכון מתאים ל-4 מנות.
מרכיבים לבצק:
	
	
	50 שמרים טריים
	1/3 כוס שמן זית
	כפית סוכר
	כפית מלח
	2 ורבע כוסות מים
מרכיבים לרוטב:
	
	1 מיכל רסק עגבניות קטן
	חצי כוס קטשופ 
	1/3 כוס מים
	מלח, פלפל, אורגנו יבש
על הפיצה:
	
	ירקות שאוהבים: תירס, פטריות, בצל, גמבה, זיתים ועוד.....
אופן הכנה:
	
	לבצק- מערבבים במיקסר את כל מרכיבי הבצק ולשים עד קבלת תערובת אחידה. מכסים בניילון נצמד או מגבת לחה ומניחים בצד להתפחה של כ- 40 דקות. 
	לרוטב- מערבבים בקערה את כל מרכיבי הרוטב ומדללים עם 1/3 כוס מים. מתבלים על פי הטעם במלח, פלפל שחור ואורגנו יבש. 
	להכנה- מחלקים את הבצק ל- 4 ומרדדים לעובי של כ- 
	מניחים על תבנית אפיה מרופדת בנייר פרגמנט ומעבירים לתנור שחומם מראש לטמפרטורה גבוהה של כ- 250 מעלות לאפיה של כרבע שעה. 
	בתיאבון! 
	
 
							 
						 
							 
						 
							 
						 
							 
						 
			 פרסמו אצלנו
				פרסמו אצלנו
			 
  שיתוף
 שיתוף קופונים
						קופונים
					