מתכון למקלות פירות יבשים, מתכון פירות יבשים, מתכון לט"ו בשבט • Ligdol
צור קשר
פרסמו אצלנו פרסמו אצלנו

מתכון למקלות פירות יבשים

 

חומרים ל- 10 מקלות גדולים או 24 מקלות קטנים
 


חומרים:

160 גרם דבש

160 גרם סוכר

100 גרם דבלים חתוכות

100 גרם תמרים מגולענים וחתוכים

50 גרם משמש

250 גרם אגוזי מלך

50 גרם אגוזי לוז

50 גרם קשיו

100 גרם פיסטוקים

100 גרם פקאן

 

אופן ההכנה:

קולים את האגוזים בתנור בטמפ' של 170 מעלות, כשהאגוזים מתקררים קוצצים ומניחים בצד.

ממיסים בסיר על להבה בינונית את הדבש והסוכר. מוסיפים את הדבלים, התמרים והמשמש ומערבבים עד לריכוך, מוסיפים לסיר את האגוזים ומערבבים עד שמתאחד.

שופכים את התערובת על נייר אפייה ומעל מניחים נייר אפייה נוסף.

מרדדים לעובי של 1 ס"מ, מקררים מעט וחותכים לגודל הרצוי.

עוד מאות מתכונים לילדים

הכתבה נוצרה בתאריך : 29/01/2009
הצטרף ללגדול
הצטרפו לרשימת התפוצה של לגדול ותשארו מעודכנים לפני כולם על אירועים ומבצעים מיוחדים לחברי המועדון שלנו