מתכוני ריזוטו | מתכון לריזוטו פירות ים | איך מכינים ריזוטו • Ligdol
צור קשר
פרסמו אצלנו פרסמו אצלנו

מתכון לריזוטו פירות ים

באדיבות השף מוחי רעד ממסעדת אלורה

 

צילום אילן עמיחי

 

מרכיבים ל-4 סועדים:

חצי ק"ג ריזוטו

חופן עשבי תיבול: ענף אורגנו טרי וענף טימין

70 גרם פרמז'ן

כוס יין לבן

60cc שמנת

כוס ציר דגים או פירות ים

150 גר' שרימפס

200 גר' קלמרי

300 גר' מולים

40 גר' חמאה

מלח ופלפל לפי הטעם.

 

אופן הכנה:

מחממים מחבת עם מעט חמאה ועשבי תיבול, מוסיפים את הריזוטו והיין ויוצקים בעדינות את הציר. מבשלים על אש בינונית במשך 15 דקות תוך כדי ערבוב והמשך הוספת הציר בהדרגתיות.

לאחר מכן מוסיפים את פירות הים ומערבבים במשך 3 דקות. מוסיפים חמאה, פרמז'ן, מלח ופלפל. ערבוב נוסף ובתאבון.

הכתבה נוצרה בתאריך : 31/12/2011
הצטרף ללגדול
הצטרפו לרשימת התפוצה של לגדול ותשארו מעודכנים לפני כולם על אירועים ומבצעים מיוחדים לחברי המועדון שלנו