מתכון פשוט שאפשר להכין עם הילדים. מומלץ להסביר לילדים כי יש להיאזר בהרבה סבלנות שכן ישנה המתנה של כמה שעות עד שהחטיף מוכן
באדיבות קונדיטוריית תענוגות
התמונה באדיבות קונדיטוריית תענוגות
החומרים:
150 גרם חמאה
120 גרם דבש
70 גרם סוכר
25 גרם קקאו מנופה
50 גרם ריבת חלב
130 גרם פצפוצי אורז
100 גרם שוקולד
50 גרם שמנת מתוקה
50 גרם ריבת חלב
אופן ההכנה:
מרתיחים את החמאה יחד עם הדבש והסוכר. מוסיפים את הקקאו המנופה ואת ריבת החלב מערבבים ומצננים. מוסיפים לתערובת את פצפוצי האורז.
משטחים בתבנית ומקפיאים לשעתיים לפחות
מביאים לרתיחה את השוקולד, ריבת החלב והשמנת המתוקה.
מורחים את התערובת על המסה הקפואה. מקפיאים שוב.
חותכים למשולשים ומגישים.
קונדיטוריית תענוגות נמצאת בפרדס חנה ומציעה סדנאות אפייה לילדים, קייטנה בחופש הגדול ועוגות ומאפים במשלוח. ליצירת קשר: 054-2189450