באדיבות נטלי שוינקלשטיין נטורופתית המטפלת בתזונה ובריפוי טבעי

ערכיים תזונתיים: חלבונים, פחמימות, שמן, סיבים תזונתיים, ויטמינים מקבוצת B, ויטמין C, ויטמין A, ברזל, סידן, אשלגן, נתרן, מגנזיום.
למה זה טוב? הזנה, מניעת מחלות.
מצרכים ל-6 מנות:
כוס וחצי אפונה ירוקה יבשה
חצי כוס אפונה צהובה יבשה
בצל לבן קצוץ
גזר גדול מגורד בפומפייה
תפוח אדמה חתוך קטן
2 שיני שום חתוכים
חצי כוס יין לבן
חופן פטרוזיליה טרייה קצוצה
חופן שמיר טרי קצוץ
2 כפות שמן זית כתית מעולה
חצי כפית שמן סומסום
תבלינים: כמון, קארי, חוויאג`, עלה דפנה, מלח, פלפל שחור.
הוראות הכנה:
מביאים לרתיחה בסיר כ- 2 ליטר מים.
מוסיפים את יתר המרכיבים ומערבבים.
מבשלים על אש נמוכה כשעתיים ומערבבים מדי פעם.
המרק מוכן כשהאפונה רכה.
לאחר שהאפונה מוכנה טוחנים את המרק עד לקבלת המרקם הרצוי.
פרסמו אצלנו
שיתוף
קופונים