לגדול | אטרקציות לילדים | פעילויות לילדים | מקומות בילוי לילדים | טיולים בשבת | אירועים לילדים • Ligdol
צור קשר
פרסמו אצלנו פרסמו אצלנו

מתכון לבראוניז שוקולד ודובדבנים טריים

באדיבות השף אורי לוי

מרכיבים:

250 גר' חמאה

300 גר' שוקולד מריר

200 גר' שוקולד חלב

כוס סוכר חום

270 גרם קמח

200 גרם שוקולד לבן

4 ביצים

25 דובדבנים שלמים

 

אופן הכנה:

ממיסים בבן מארי (סיר מעל סיר עם מים) את השוקולד, החמאה והסוכר.

לאחר מכן טורפים את הביצים פנימה, מוסיפים את הקמח ומערבבים היטב עד שהתערובת נהית אחידה וחלקה.

מניחים נייר אפיה בתחתית תבנית 20 על 30. יוצקים את המסה לתבנית ומשטחים.

את הדובדבנים מטביעים בתוך מסת הבראוניז ואופים חצי שעה בתנור שחומם מראש 175 מעלות.

מומלץ להתאזר בסבלנות ולקרר את הבראוניז לפחות שלוש שעות לפני שפורסים.

הכתבה נוצרה בתאריך : 10/07/2006
הצטרף ללגדול
הצטרפו לרשימת התפוצה של לגדול ותשארו מעודכנים לפני כולם על אירועים ומבצעים מיוחדים לחברי המועדון שלנו