גביעי שחיתות לילדים עם מרשמלו, פירות, שמנת והרבה שוקולד
מאת:
מזה שלושה שבועות שאנחנו מארחים בביתנו את המשפחה מהצפון. השבוע הראשון היה נפלא והזכיר לכולנו טיול שנתי והלילות נראו כמסיבת פיג'מות מתמשכת, השבוע השני הפך למירוץ קניונים ופעילויות חוץ, השבוע השלישי היה מעט מתסכל וכל אחד מהילדודס קיבל בתורו את הזכות להתפרץ ולהתבכיין.
הצוציקית שלי, זכרה שפעם מזמן, כשלה היה עצוב הכנתי לה פצצת מתיקות אדירה שגרמה לה אושר עילאי שהחזיק הרבה מאד זמן. היא הציעה שגם הפעם כשהבית טעון ומלא זה הזמן המתאים למתכון צבעוני, טעים ומתוק בטירוף.
אז אם גם אתם מארחים משפחות צפוניות טעונות או שסתם הצוציקים האישיים שלהם החליטו על שעת משבר ודמעות, לכו על זה.
מצרכים:
קופסת שימורים של לפתן פירות
שקית מרשמלו
1 גביע של שמנת מתוקה
אופן ההכנה
שופכים חצי מקופסת הלפתן לקערה, מפזרים מעל חצי מכמות המרשמלו. מעל התערובת יוצקים חצי מגביע השמנת. חוזרים שוב על התהליך. את הקערה מכניסים למקפיא לחצי שעה. השמנת מרככת את המרשמלו והפירות הופכים קפואים ומרעננים.
לאחר מחצית השעה, מסדרים את התערובת בגביעים. אם רוצים ללכת עם השחיתות עד הסוף אפשר לקשט עם סירופ שוקולד או מייפל מעל ואפשר ואף רצוי להגיש לצד כדור גלידת וניל.
זמן הכנה (כולל ההקפאה) 35 דק'.