באדיבות מיכל הירש
מתכון מורכב טיפה אבל שווה כל ביס!
חומרים:
נשיקות קטנות (קוטר הבסיס עד
100 ג"ר שוקולד מריר
לעוגיות השוקולד
60 ג"ר חמאה או מחמאה
3 כפות אברת סוכר
1/2 כוס קמח לפסח
כף קקאו
כף מים קרים
הכנה:
מכינים בצק מכל החומרים, עוטפים בניילון נצמד ומכניסים למקרר לחצי שעה.
מרדדים את הבצק לעובי
ממיסים שוקולד מריר בבן מארי או במיקרוגל.
טובלים את בסיס הנשיקה בשוקולד ומדביקים לעוגייה.
פרסמו אצלנו
שיתוף
קופונים