מרק בשר, אוכל, מתכונים, ילדים, לגדול, באגסי • Ligdol
צור קשר
פרסמו אצלנו פרסמו אצלנו

מתכון למרק בשר

לארבעה סועדים

 

המרכיבים:

1/2 קילו כתף בקר חתוך לקוביות

2 בצלים לבנים חתוכים גס

צרור פטרוזיליה

צרור כוסברה

3 עגבניות מגורדות

2 שיני שום

3 תפו"א חתוכים לקוביות

1.5 כפות חוואיג' למרק

1/2 כף כורכום

1/2 כף כמון

רבע ליטר ציר בקר

כף כוסברה יבשה טחונה

כף שמן זית

 

אופן ההכנה:

מטגנים טיגון קל בסיר עם שמן הזית את שיני השום והבצל. מוסיפים 2 ליטר מים ואת ציר הבקר ומביאים לרתיחה. לאחר הרתיחה מוסיפים את הבשר, צרור הכוסברה, צרור הפטרוזיליה והעגבניות ומביאים שוב לרתיחה. לאחר שהמרק רתח בשנית מנמיכים את האש ומוסיפים את התבלינים: הכורכום, החוואיג', הכמון והכוסברה היבשה ומבשלים במשך שעתיים. לאחר מכן מוסיפים את תפוחי האדמה 1/2 ליטר מים נוסף ומבשלים כעשרים דקות.

 מומלץ להגיש עם חילבה, טחינה ירוקה ולחם.

הכתבה נוצרה בתאריך : 10/05/2006
הצטרף ללגדול
הצטרפו לרשימת התפוצה של לגדול ותשארו מעודכנים לפני כולם על אירועים ומבצעים מיוחדים לחברי המועדון שלנו