לסועד אחד
רכיבים:
6 פטריות שמפיניון
1 גזר חתוך דק כמו גפרורים
1 ביצה טרופה
כפית קורנפלור מומס במים
2 כוסות ציר דגים או ציר ירקות
קורט מלח
1.5 כפית סויה כהה
שרימפס קלוף
קלאמרי נקי חתוך לטבעות
ניתן להוסיף עוד פירות ים לפי בחירה
אופן הכנה:
לחמם את הציר עד לרתיחה (4 עד 5 ד') להוסיף את הירקות ופירות הים ולהנמיך את האש.
לתבל בקורט מלח ולהוסיף את הסויה. לאחר 2 ד' מוסיפים את הביצה תוך כדי ערבוב (ליצירת נטפים). לעבות במעט קורנפלור ולהגיש מייד.
ניתן לעטר בבצל ירוק קצוץ ומעט שמן שומשום.
פרסמו אצלנו
שיתוף
קופונים