לארבעה סועדים
מרכיבים:
לבצק:
2 כוסות קמח
4 ביצים
קורט מלח
למלית:
קורט מלח
שתי כפות סויה
כפית שמן שומשום
קורט פלפל לבן
גבעול בצל ירוק קצוץ דק
למרק:
4 כוסות ציר ירקות
4 כוסות ציר עוף
חצי כוס אטריות שעועית שהושרו במים שעתיים לפחות.
6 עלי חסה מסולסלת
כפית מלח
קורט פלפל
כפית סוכר
אופן הכנת הבצק: מערבבים את המרכיבים ולשים עד לקבלת עיסה אחידה.
מניחים את הבצק למשך שעתיים בטמפרטורת החדר.
לאחר שעתיים מרדדים את הבצק לעובי של 2-3 מילימטר וחותכים לריבועים של 3 על 3 ס"מ.
אופן הכנת המלית: מערבבים את כל המרכיבים יחד עד לקבלת מרקם אחיד.
משטחים את ריבועי הבצק ומניחים על כל אחד מעט מהמלית למרכז. עוטפים עם הקצוות לצורה של שקיק. מרתיחים מים בסיר. מכניסים את כיסוני הוון טון לתוך המים הרתוחים למשך 20 שניות מוציאים ומקררים.
אופן הכנהלמרק: מרתיחים את ציר ירקות והעוף. מוסיפים את כיסוני הוון טון. מתבלים במלח, פלפל וסוכר ומבשלים למשך דקה.
מגישים בצלחת עמוקה ומוסיפים את אטריות השעועית ועלי החסה.
פרסמו אצלנו
שיתוף
קופונים