אוכל, מתכונים, ילדים, לגדול, מרק וון טון, פקין • Ligdol
צור קשר
פרסמו אצלנו פרסמו אצלנו

מתכון למרק וון טון

לארבעה סועדים

 

מרכיבים:

לבצק:

2 כוסות קמח

4 ביצים

קורט מלח

למלית:

100 גרם בשר עוף טחון

קורט מלח

שתי כפות סויה

כפית שמן שומשום

קורט פלפל לבן

גבעול בצל ירוק קצוץ דק

למרק:

4 כוסות ציר ירקות

4 כוסות ציר עוף

חצי כוס אטריות שעועית שהושרו במים שעתיים לפחות.

6 עלי חסה מסולסלת

כפית מלח

קורט פלפל

כפית סוכר

אופן הכנת הבצק: מערבבים את המרכיבים ולשים עד לקבלת עיסה אחידה.

מניחים את הבצק למשך שעתיים בטמפרטורת החדר.

לאחר שעתיים מרדדים את הבצק לעובי של 2-3 מילימטר וחותכים לריבועים של 3 על 3 ס"מ.

אופן הכנת המלית: מערבבים את כל המרכיבים יחד עד לקבלת מרקם אחיד.

משטחים את ריבועי הבצק ומניחים על כל אחד מעט מהמלית למרכז. עוטפים עם הקצוות לצורה של שקיק. מרתיחים מים בסיר. מכניסים את כיסוני הוון טון לתוך המים הרתוחים למשך 20 שניות מוציאים ומקררים.

אופן הכנהלמרק: מרתיחים את ציר ירקות והעוף. מוסיפים את כיסוני הוון טון. מתבלים במלח, פלפל וסוכר ומבשלים למשך דקה.

מגישים בצלחת עמוקה ומוסיפים את אטריות השעועית ועלי החסה.

 

הכתבה נוצרה בתאריך : 10/05/2006
הצטרף ללגדול
הצטרפו לרשימת התפוצה של לגדול ותשארו מעודכנים לפני כולם על אירועים ומבצעים מיוחדים לחברי המועדון שלנו