לשלושה סועדים
מרכיבים:
כוס וחצי שעועית לבנה שהושרתה לילה שלם
300 גר' עצמות בקר חתוך לקוביות
בצל לבן אחד קצוץ
שמן זית
4 שיני שום קצוצות
כף רסק עגבניות
כפית דבש
מלח ופלפל לפי הטעם
מים
אופן ההכנה:
מרתיחים בסיר את השעועית שהושרתה ומסננים.
מטגנים בסיר את הבצל הקצוץ ואת השום עם שמן הזית. מוסיפים כף רסק, את העצמות ואת השעועית ומאדים. מוסיפים כליטר וחצי מים מתבלים במלח ופלפל שחור ומוסיפים כפית דבש.
מבשלים על פתיליה (או אש קטנה מאוד למי שאין) למשך לילה שלם.
מגישים עם לחם כפרי טרי.
פרסמו אצלנו
שיתוף
קופונים