כמות לכ- 20 יח'.
באדיבות מסעדת לחם יין
מרכיבים:
בצק-
1/3 כוס שמן
200 מל' חלב
2 כפות סוכר
1 כפית מלח
מילוי-
2 בצלים קצוצים דק
20 מל' שמן
מלח, פלפל לפי הטם
לסיום-
ביצה טרופה
אופן הכנה:
בצק- את כל רכיבי הבצק לשים בתוך קערה עד לקבלת בצק אחיד ומניחים בצד לשעה וחצי לתפיחה. יש להשאיר את הבצק במקום חם כשהוא מכוסה כדי שהתפיחה תהיה טובה.
מילוי- את השייטל והשפונדרה חותכים גס ומכניסים לתוך סיר עם מים רותחים. מבשלים את הבשר כ- 3 שעות על אש נמוכה. לאחר מכן מטגנים בצל במחבת עד לשקיפות. טוחנים את הבשר ומוסיפים אותו למחבת. מתבלים במלח ופלפל לפי הטעם ומניחים בצד.
לפירושקי- מרדדים את הבצק לעובי של כ-
מומלץ להגיש חם לצד בורשט. בתיאבון!
"לחם יין"-דרך החורש 4, קריית סביונים, יהוד- מונסון. 03-6321793.
שעות פעילות: א'-ה'- 08:00-02:00, ו'- 08:00-15:00, מוצ"ש- 02:00.
פרסמו אצלנו
שיתוף
קופונים