, צימרמן, ברנר 2 תל-אביב, את רכיבי הבצק לשים יחד בקערה כשאת המים יוצקים בהדרגה עד לקבלת בצק אחיד. מניחים למנוחה בקערה מכוסה במגבת לחה למשך שעה וחצי לפחות. • Ligdol
צור קשר
פרסמו אצלנו פרסמו אצלנו

מתכון לחינקלי

 

40-50 יח'

 

באדיבות מגולי שרה משל, צימרמן

 

מרכיבים:

לבצק:

קילו קמח

שתיים ורבע כוסות מים

ביצה אחת

למילוי:

חצי קילו בשר בקר

2 בצלים חתוכים דק

4 שיני שום כתושות

פלפל שחור, מלח על פי הטעם

חצי כוס מים

 

אופן הכנה:

את רכיבי הבצק לשים יחד בקערה כשאת המים יוצקים בהדרגה עד לקבלת בצק אחיד. מניחים למנוחה בקערה מכוסה במגבת לחה למשך שעה וחצי לפחות.

 

את מרכיבי המילוי מערבבים יחד לתוך קערה נפרדת, מכסים במכסה, ומניחים במקרר למשך שעה (על מנת שהבשר יספוג את כל הנוזלים).

 

בזמן שהמילוי במקרר מרדדים את הבצק עד לקבלת בצק דביק וקל בעובי של כ- 3 מ"מ.

כעבור שעה יוצרים מהבצק עיגולים בגודל כף היד.

 

מוציאים את הבשר מהמקרר, ומניחים מעט מכמות הבשר במרכז הבצק וסוגרים אותו טוב כמו כיס. מחממים מים או ציר עוף בסיר לרתיחה ומבשלים את הכיסונים לכ- 8 דקות.

מגישים בקערה עם מעט מהציר ובצל ירוק קצוץ למעלה.

בתיאבון!

 

 

צימרמן - ברנר 2, ת"א, טל': 03-5280218. מדי יום החל מ- 19:00 (בימי שישי החל מ- 21:00).

הכתבה נוצרה בתאריך : 06/02/2008
הצטרף ללגדול
הצטרפו לרשימת התפוצה של לגדול ותשארו מעודכנים לפני כולם על אירועים ומבצעים מיוחדים לחברי המועדון שלנו