באדיבות מסעדת מאקי
בצק גיוזה/ שומאי
מרכיבים:
3 כוסות מים חמים
אופן הכנה:
לשים עד לקבלת בצק אחיד.
למילוי-
מרכיבים:
1/2 קילו בקר
2 בטטות מבושלות ומעוכות
1/2 כוס חלב קוקוס
מלח ופלפל
אופן הכנה:
מערבבים את כל המרכיבים עד לקבלת תערובת אחידה. מרדדים את הבצק לעלה בעובי של 2-
לאחר מכן מטגנים במחבת עד שתחתית הבצק מזהיבה במעט שמן. מגישים מיד עם סויה.
מסעדת מאקי- מרמורק 10 תל אביב, 03-6851222. שעות פעילות: א'-ו'- 12:00-01:00, ש'- 18:00-01:00.
פרסמו אצלנו
שיתוף
קופונים