מערבבים את כל המרכיבים עד לקבלת תערובת אחידה. מרדדים את הבצק לעלה בעובי של 2-3 מ"מ וחותכים לעיגולים • Ligdol
צור קשר
פרסמו אצלנו פרסמו אצלנו

מתכון לגיוזה במילוי בקר ובטטות בחלב קוקוס

באדיבות מסעדת מאקי

בצק גיוזה/ שומאי

מרכיבים:

1 ק"ג קמח לבן מנופה

 3 כוסות מים חמים

 

אופן הכנה:

לשים עד לקבלת בצק אחיד.

 

למילוי-

מרכיבים:

1/2 קילו בקר               

2 בטטות מבושלות ומעוכות

1/2 כוס חלב קוקוס

מלח ופלפל

 

אופן הכנה:

מערבבים את כל המרכיבים עד לקבלת תערובת אחידה. מרדדים את הבצק לעלה בעובי של 2-3 מ"מ וחותכים לעיגולים בקוטר 7 ס"מ. מניחים מעט מהמילוי במרכז, מקפלים ל-2 ומהדקים את השוליים והקצוות. מאדים במכשיר אידוי או בסיר אידוי למשך 10 דקות.

לאחר מכן מטגנים במחבת עד שתחתית הבצק מזהיבה במעט שמן. מגישים מיד עם סויה.

 

מסעדת מאקי- מרמורק 10 תל אביב, 03-6851222. שעות פעילות: א'-ו'- 12:00-01:00, ש'- 18:00-01:00.

הכתבה נוצרה בתאריך : 06/02/2008
הצטרף ללגדול
הצטרפו לרשימת התפוצה של לגדול ותשארו מעודכנים לפני כולם על אירועים ומבצעים מיוחדים לחברי המועדון שלנו