באדיבות השף מוחי רעד מסעדת אלורה
לארבעה סועדים

רכיבים:
4 פרוסות אוסובוקו עגל חלב, בעובי 2.5-
2 מקלות סלרי
2 גזרים
שורש סלרי
שורש פטרוזיליה
אחד כרישה
4 שיני שום
1 בצל לבן גדול ויפה, שטוף וחתוך לרצועות
3 כוסות יין אדום
חצי ליטר עגל ציר
בוקה עשבים- סוד הקסם של אלורה (אורגנו, טימין, מרווה ועוד..)
2 עגבניות בינוניות
מלח, פלפל שחור לפי הטעם
אופן הכנה:
מקמחים את הבשר וסוגרים אותו במחבת עם מעט שמן זית, על אש גבוהה כ- 2 דקות. מעבירים לתבנית בישול. מקפיצים את ירקות השורש באותה המחבת כ- 3 דקות על אש גבוהה. לאחר מכן מסדרים אותם בתבנית הבישול. ממליחים, מפלפלים מוסיפים את היין, עגבניות ובוקה עשבים ומכניסים לתנור.
את התבנית מניחים על מדרגת הגבהה (לשמירת החום הרצוי, 220 מעלות חום). לאלו שמכינים את האוסובוקו בבית מחממים את התנור מראש לחום של 220 מעלות וכשמכניסים את התבנית מורידים את החום ל- 200 מעלות. בישול האוסובוקו לוקח כ- 3 שעות, רבע שעה לפני סיומת ההכנה מוציאים את התבנית ומוסיפים פלחי תפוז וממשיכים לבשל לעוד רבע שעה.
בתיאבון.
Allora, בית איטלקי, שדרות רוטשילד 60 ת"א, 03-5665655,
א-ה: 12:00- 24:00, ו: 12:00- 17:00, ש: 17:00- 24:00.
פרסמו אצלנו
שיתוף
קופונים