הסדנה הבינלאומית לעיצוב פרחי סוכר:
אנה מק'נאב, ממעצבות העוגות המובילות בארה"ב המתמחה בפרחי סוכר, מגיעה לארץ לסדנה בינלאומית במותק - בוטיק סוכר ותנחה 4 ימי סדנאות בלבד, שיתקיימו בתחילת חודש מרץ.
משתתפי הסדנה הבינלאומית ייחשפו לטכניקות קלאסיות וחדשניות שתענקנה להן יכולת ומיומנות להכין עוגות ראווה. אומנות קישוט העוגות מכילה רבדים רבים ומגוונים, החל מפיסול דמויות, זילוף ברויאל אייסינג, טכניקות פיליגרי ועוד וכלה באומנות העתיקה של הכנת פרחי הסוכר. פרחי סוכר לפי הדוקטרינה הבריטית חייבים להיות נכונים בוטנית, ושליטה במיומנות זו נחשבה מאז ומעולם כמיומנות עילית השייכת למעטים.
השנה מוצעות מספר סדנאות ברמות שונות: סדנה למתחילים (בה ילמדו את בסיס אומנות פרחי הסוכר ובין היתר ילמדו ליצור ורד בשתי דרכים, ציפורן, פריחת הדובדבן ועלים מסוגים שונים), יום הדגמה וכן סדנה למתקדמים ובה יתמקדו ביצירת אורכידאות וגרברה וכן פרחי מילוי שונים, אסמבל על העוגה ושזירה.
תאריכים ומחירים:
4.3.08 – סדנת מתחילים בין השעות 8:30-17:00 – 800 ₪
5.3.08 – הדגמה החל מהשעה 17:00 – 99 ₪
6-7.3.08 – סדנת מתקדמים, בין השעות: 8:30-17:00, 8:30-14:00 – 1,200 ₪ ליומיים
מותק- בוטיק סוכר- שד' יהודית 29 תל אביב.
04-07/03/08, ימים ג'-ו', לכל המשפחה.
מותק – בוטיק סוכר
שדרות יהודית 29 תל אביב
לפרטים נוספים: 1599-50-20-22.
פרסמו אצלנו
שיתוף
קופונים