באדיבות השף זיו שלף , שלף קייטרינג

מרכיבים:
2 נתחי פילה (כל נתח
10 גבעולי אספרגוס
3 בצלים גדולים
חצי כוס ציר בקר
15 שיני שום
כוס חלב
חמאה
שמן זית
מלח ופלפל לפי הטעם
אופן הכנה:
לקונפי שום- מבשלים את שיני השום עם כוס חלב עד לאידוי מלא של החלב וריכוך מלא של השום. טוחנים, ממליחים ומפלפלים.
את הבצלים חותכים לקוביות קטנות ומטגנים בסיר עם חמאה על אש קטנה עד להזהבה. לאחר מכן מוסיפים חצי כוס ציר בקר וממשיכים לבשל למשך 30-40 דקות עד להשחמה של הבצל ואידוי הנוזלים. מתבלים במעט פלפל ומלח וטוחנים את הבצל.
צורבים את נתחי הפילה על מחבת למשך 3-4 דקות מכל צד עם כף שמן זית. ממליחים, מפלפלים ומניחים בצד.
על מחבת טפלון מקפיצים את האספרגוס עם כף שמן זית, מלח ופלפל לפי הטעם למשך דקה ומניחים בצד.
סידור המנה-מסדרים 5 גבעולי אספרגוס בכל צלחת הגשה, מעל מניחים את נתח הפילה.יוצרים כדור שטוח מעט של בצל קונפי ומניחים מעל. סביב מקשטים עם נקודות שום קונפי.
בתיאבון
שלף קייטרינג, בהנהלת השף זיו שלף- עלומים 15 סביון. 054-6655920
פרסמו אצלנו
שיתוף
קופונים