אוכל יהודי ומשמעות, בחצרות חסידיות בירושלים
בחסידות – יש לאוכל משמעות רוחנית בנוסף לגשמית. סיור במספר חצרות חסידיות – גור, בעלז, מונקץ , תיערך היכרות עם מה שמייחד כל חצר ומה מאפיין את מטבחה. המעבר של המטבח ממזרח אירופה לירושלים וכיצד השפיע המעבר על אופי המאכלים ומשמעותם. מוגבל ל- 30 משתתפים.
מדריך: השף שמיל הולנד, מחבר הספר "שמאלץ"– על המטבח היהודי המזרח אירופי.

תאריך: חמישי 14/7/11
שעת יציאה: 17:30 מחניון רידינג מזרח.
סיום משוער: 23:30
מחיר: 190 ₪
מחיר הרשמה מוקדמת: 180 ₪
המחיר כולל: אוטובוס, הדרכה,
טעימות, ליווי ארגוני.
הנחיות: נעלים נוחות, מים, לבוש צנוע, לבוש עליון.
לפרטים: 03-6516065
פרסמו אצלנו
שיתוף
קופונים