מתכון למרק בטטה חורפי לחמישה סועדים
מרכיבים:
2 בטטות גדולות
3 גזרים
2 בצלים
ליטר וחצי ציר ירקות
פלפל לבן, מלח
אופן הכנה:
חותכים את כל הירקות לחצי ולהכניס לתנור בחום של 180 מעלות למשך חצי שעה. לאחר קירור הירקות טוחנים את הירקות ומעבירים לסיר על אש קטנה עם ציר הירקות (ניתן להוסיף מעט מהציר לטחינה כך שהירקות נטחנות מהר יותר והמרקם הופך לנוזלי). מדללים את כל התערובת יחד ע"י בחישה מתבלים במלח ופלפל לפי טעם מבשלים לעוד 10 דקות והמרק מוכן.
ספר מתכונים לילדים
פרסמו אצלנו
שיתוף
קופונים