לחמישה סועדים
מרכיבים:
חצי קילו אפונה יבשה
3 בצלים חצויים לרצועות
2 שיני שום שלמים
3 עלי דפנה
מעט טימין
ליטר וחצי ציר ירקות
מלח, פלפל לבן
כוס יין לבן (לא חשוב איזה)
אופן הכנה:
מטגנים את הבצל בשמן על אש קטנה עד להשחמה כ- 7 דקות. מוסיפים את האפונה לתוך תערובת האפונה מערבבים כדקה ומוסיפים כוס יין. מביאים את התבשיל לרתיחה ולאחר מכן מנמיכים את האש ומבשלים למשך 40 ד' את המרק עד לריכוך האפונה. בקבל עיסת קרם חלקה טוחנים את המרק מחזירים לאש למשך 10 ד' ומתבלים במלח ופלפל.
פרסמו אצלנו
שיתוף
קופונים