מתכון למחבת ירקות ופטריות מוקרם באדיבות הבאגסי :
מרכיבים (כמויות למנה זוגית) :
3 פטריות פורטבלו
6 פטריות שמפיניון
2 כפות שמן זית
4 ראשי ברוקולי מאודים
רבע בצל יבש חתוך לטבעות
20 סמ"ק יין לבן חצי יבש
500 סמ"ק שמנת מתוקה
שן שום גרוסה
פלפל שחור גרוס (לפי הטעם)
מלח (לפי הטעם)
אופן ההכנה:
מחממים מחבת עם שמן זית על אש גבוהה
מקפיצים למשך 10 שניות את הפטריות
מוסיפים את הברוקולי, הבצל והתבלינים ומקפיצים עד הזהבה.
מוסיפים את היין הלבן והשמנת המתוקה. מחממים על אש גבוהה עד לצמצום השמנת.
מוסיפים גבינה צהובה ופרמז'ן ומכניסים לתנור בטמפ' של 200 מעלות להקרמה.
המנה מוכנה כאשר השמנת צומצמה והגבינה נמסה.
מגישים עם לחם חם.
קנלוני גבינות באדיבות מסעדת המדזו
מתאים לחמישה עד שישה סועדים.
הרכיבים :
5 עלי לזניה טריים.
אופן ההכנה:
מגררים את כל הגבינות בפומפייה או מפוררים ומערבבים את כל שאר המרכיבים יחד עד לקבלת תערובת אחידה.
חותכים את עלי לזניה בגודל רצוי( מומלץ 6*4) וממלאים בתערובת הגבינות ומגלגלים.
מניחים על תבנית משומנת.
מכניסים לתנור בחום של 150 מעלות לכ-30 דקות.
ניתן להקרים ברוטב עגבניות וגבינת מוצרלה ופרמז'ן מעל.
בתאבון