מתכון לחמישה סועדים
מרכיבים:
5 בצלים גדולים חתוכים לרצועות
Cc50 שמן
מלח, פלפל
3 עלי דפנה
פלפל אנגלי
חצי כפית חרדל
ליטר וחצי ציר ירקות(אפשר גם ציר עוף)
אופן הכנה:
מטגנים את הבצלים בשמן עד להשחמה( מבלי לשרוף). לסנן את הבצל מהשמן ולטגן אותו שוב על אש קטנה. מוסיפים את עלי הדפנה, פלפל אנגלי וחצי כפית החרדל. לאחר מכן מוסיפים את ציר הירקות ומבשלים כ- חצי שעה נוספת על אש נמוכה.
ניתן להסמיך את המרק ע"י קליית קמח במחבת (50 ג') עד להשחמה ולקירור הקמח מוסיפים כוס מים קרים מערבבים טוב (להמסת הגושים) ומוסיפים למרק.
פרסמו אצלנו
שיתוף
קופונים