אוכל, מתכונים, ילדים, לגדול, בצל, מרק, מרק בצל • Ligdol
צור קשר
פרסמו אצלנו פרסמו אצלנו

מתכון למרק בצל

מתכון לחמישה סועדים

 

מרכיבים:

5 בצלים גדולים חתוכים לרצועות

Cc50 שמן

מלח, פלפל

3 עלי דפנה

פלפל אנגלי

חצי כפית חרדל

ליטר וחצי ציר ירקות(אפשר גם ציר עוף)

 

אופן הכנה:

מטגנים את הבצלים בשמן עד להשחמה( מבלי לשרוף). לסנן את הבצל מהשמן ולטגן אותו שוב על אש קטנה. מוסיפים את עלי הדפנה, פלפל אנגלי וחצי כפית החרדל. לאחר מכן מוסיפים את ציר הירקות ומבשלים כ- חצי שעה נוספת על אש נמוכה.

ניתן להסמיך את המרק ע"י קליית קמח במחבת (50 ג') עד להשחמה ולקירור הקמח מוסיפים כוס מים קרים מערבבים טוב (להמסת הגושים) ומוסיפים למרק.

הכתבה נוצרה בתאריך : 17/05/2006
הצטרף ללגדול
הצטרפו לרשימת התפוצה של לגדול ותשארו מעודכנים לפני כולם על אירועים ומבצעים מיוחדים לחברי המועדון שלנו