מרכיבים:
קילו פטריות פורטבלו קצוצות
חצי קילו פטריות שמפיניון קצוצות
4 בצלים בינוניים קצוצים דק
3 שיני שום כתוש
חופן פטרוזיליה קצוצה
פלפל מלח לפי הטעם
תערובת תבלינים של שווארמה לפי הטעם
אופן הכנה:
מאדים את הבצל והשום במחבת עם החמאה. מוסיפים את הפטריות הקצוצות ומטגנים עד לאידוי מלא של הנוזלים (ממש עד שהמחבת מתייבש). לאחר מכן מוסיפים את התבלינים ומערבבים. ליצירת הקציצה מוסיפים ביצה אחת כדי לקשור את הפטריות יחד (אם ביצה אחת אינה מספיקה ניתן להוסיף עוד אחת). יוצרים ברינג עיגולים ולפני הגשה מטגנים את ההמבורגר משני צידיו על הגריל ליצירת קריספיות.
מגישים את ההמבורגר בלחמנייה עם חסה, בצל, מלפפון חמוץ ועגבנייה.
ניתן לשדרג ולהוסיף תוספות כמו בצל מטוגן, פלפלים קלויים, חצילים מטוגנים ועוד..
פרסמו אצלנו
שיתוף
קופונים