מרכיבים:
8 חתיכות חזה עוף (בלי עור)-רצוי חזה עוף מוכן לשניצל
1/2 כוס קמח לבן רגיל
1.5 כפית מלח
1/4 כפית פלפל שחור
1 כפית פפריקה מתוקה
1 כף שמן זית
1 כוס יין לבן יבש
3 כפות מיץ לימון
1 לימון פרוס דק
4 כפות צלפים
להגשה-
1/4 כוס פטרוזיליה קצוצה
1 סלסלת פטריות שמפיניון פרוסות ומבושלות בחמאה
אופן הכנה:
פורסים את חזה העוף לרצועות רחבות ודקות. מקמחים את העוף, מתבלים במלח, פלפל ופפריקה מתוקה.
מטגנים במחבת גדולה את רצועות העוף בשמן זית וחמאה למשך דקה עד שתי דקות מכל צד ומניחים את הרצועות על נייר סופג.
את שמן הטיגון ממשיכים לחמם וכשהשמן מספיק חם מוסיפים את היין ומגרדים את תחתים המחבת לשחרור הטעמים. לאחר מכן מוסיפים למחבת את המיץ לימון, רצועות העוף ופרוסות הלימון.
ממשיכים לבשל עד לקבלת מרקם סמיך של נוזלים ומוסיפים את הצלפים. ממשיכים לטגן עוד 3 דקות והמנה מוכנה.
להגשה: מניחים את העוף בצלחת מעל מקשטים עם הפטרוזיליה והפטריות.
בתיאבון.
פרסמו אצלנו
שיתוף
קופונים