מרכיבים:
לבצק הרביולי-
3-4 ביצים
חצי כפית מלח
3 כפות מים
מילוי:
10 סרטנים כחולים
1 חלמון ביצה
מלח, פלפל לפי הטעם
קמצוץ טרגון
תרד:
שן שום אחת
בצל שאלוט אחד
רוטב:
2 בצלי שאלוט
2 שיני שום קצוץ
חצי כוס יין לבן
2 כפות אגוז לוז קלוי וטחון
שרימפס:
10 יחידות שרימפס מקולף
מעט שמן זית
מלח ופלפל לפי הטעם
אופן הכנה:
בצק- בקערה או במיקסר שמים את קמח הדורום, קמח לבן והמלח ומעבדים עד לקבלת עיסה אחידה. מוסיפים את הביצים וממשיכים ללוש עד לקבלת בצק רך. ממשיכים ללוש ובהדרגה מוסיפים את המים עד לקבלת בצק חלק.
לתרד- מאדים את הבצל והשום בחמאה במחבת חמה. לאחר מכן מוסיפים את התרד לבישול קצר של 7 ד'.
מילוי- מבשלים את הסרטים בסיר עם מים כ- 15 ד' ומקררים. שולפים החוצה את בשר הסרטנים. מוסיפים את החלמון מערבבים ומתבלים במלח, פלפל וטרגון.
רביולי- מרדדים את הבצק וחותכים עיגולים בגודל הרצוי לרביולי. מניחים את בשר הסרטנים במרכז עיגול הבצק, מרטיבים את קצוות העיגול ומניחים מעל עוד עיגול בצק שסוגר את הרביולי. מהדקים בעדינות רבה את הקצוות עם הידיים. מבשלים את הרביולי במים חמים עם מעט מלח למשך 8 ד'.
שרימפס- מקפיצים במחבת עם מעט שמן זית ומתבלים במלח ופלפל לפי הטעם כ- 3-4 ד'.
רוטב- מטגנים עם חמאה את הבצל והשום. (רצוי לא לתת לשום והבצל לקבל גוון חום כך הרוטב יישאר לבן). מוסיפים יין לבן וממשיכים לטגן עד לצמצום חצי מהכמות. לאחר מכן מסננים. מוסיפים חמאה, שמנת, אגוזי לוז ממשיכים לבשל למשך 5 ד' ומחברים את הרוטב בעזרת מיקסר או ערבוב מתמיד.
בניית המנה- מניחים בצלחת הגשה את התרד, מ
פרסמו אצלנו
שיתוף
קופונים