, מתכון ל, מתכונים ל, מתכוני בשר, מתכון לבשר, מתכוני פילה, מתכון לפילה, מתכוני ילדים, מתכונים לידים • Ligdol
צור קשר
פרסמו אצלנו פרסמו אצלנו

מתכון לפילה בקר על מצע אספרגוס

מתכון לשני סועדים:

מרכיבים:

2 נתחי פילה (כל נתח 200 גרם)

10 גבעולי אספרגוס

3 בצלים גדולים

חצי כוס ציר בקר

15 שיני שום

כוס חלב

חמאה

שמן זית

מלח ופלפל לפי הטעם

 

אופן הכנה:

פילה- צורבים את נתחי הפילה על מחבת למשך 3-4 דקות מכל צד עם כף שמן זית. ממליחים, מפלפלים ומניחים בצד.

אספרגוס- על מחבת טפלון מקפיצים את האספרגוס עם כף שמן זית, מלח ופלפל לפי הטעם למשך דקה ומניחים בצד.  

קונפי בצל- את בצלים חותכים לקוביות קטנות ומטגנים עם חמאה על אש קטנה עד להזהבה. לאחר מכן מוסיפים חצי כוס ציר בקר וממשיכים לבשל למשך 30-40 דקות עד להשחמה של הבצל ואידוי הנוזלים. מתבלים במעט פלפל ומלח וטוחנים את הבצל.

קונפי שום- מבשלים את שיני השום עם כוס חלב עד לאידוי מלא של החלב וריכוך מלא של השום. טוחנים, ממליחים ומפלפלים.

 

סידור המנה- מניחים 5 גבעולי אספרגוס בכל צלחת הגשה, מעל מניחים את נתח הפילה, מעל יוצרים כדור שטוח מעט של בצל קונפי ומסביב מקשטים עם נקודות שום קונפי.  

הכתבה נוצרה בתאריך : 06/05/2008
הצטרף ללגדול
הצטרפו לרשימת התפוצה של לגדול ותשארו מעודכנים לפני כולם על אירועים ומבצעים מיוחדים לחברי המועדון שלנו