מנה יפה וטעימה המתאימה להגשה ולנשנוש.
מאת: זיו שלף, שלף קייטרינג
מרכיבים:
1.1/2 כוס מיץ תפוחים
1/3 כוס סוכר חום בהיר
5 כפות חמאה (75 ג')
1/2 כפית מלח
1/4 כפית פלפל אנגלי
1/2 כוס חמוציות יבשות
1/3 כוס בצל ירוק קצוץ
אופן הכנה:
מפזרים בתבנית את הבטטה, מיץ תפוחים, סוכר חום, חמאה, מלח, פלפל אנגלי, חמוציות ומערבבים. מכניסים את התבנית לתנור לחום של 190 מעלות כ- 35 עד 45 ד' עד לריכוך הבטטה.
להגשה: מפזרים בצל ירוק לקישוט.
פרסמו אצלנו
שיתוף
קופונים