מתכון לארבעה סועדים:
חומרים:
1 ק"ג אוסובוקו בקר מרגליים אחוריות חתוך ל- 4 מנות
8 בצלים קטנים
4 בצלים לבנים גדולים
3 שורשי פטרוזיליה
3 שורשי סלרי
4 תפו"א
4 גזרים
ראש שום
2 כפות רסק עגבניות
בקבוק יין אדום יבש
בוקה גרני (עשבי תיבול קשורים בחוט- טימין, פטרוזיליה, רוזמרין, מרווה וכוסברה)
מלח, פלפל
מים
אופן הכנה:
קולפים את כל הירקות וחותכים גס למעט הבצלים אשר משאירים שלמים.
מטגנים בסיר עמוק במעט שמן את הבצלים עד השחמה, מוסיפים את האוסובוקו וסוגרים אותו היטב.
מוסיפים את בקבוק היין ומים עד כיסוי התכולה. מכסים את הסיר, מנמיכים את האש ומבשלים למשך כ- 3 שעות.
מוסיפים את כל הירקות, רסק העגבניות והבוקה גרני ומבשלים למשך שעה נוספת.
מתבלים מלח ופלפל על פי הטעם ומגישים לצד פירה תפו"א או אורז. בתיאבון!
פרסמו אצלנו
שיתוף
קופונים