, מתכוני שניצל, מתכונים לשניצל, מתכוני ילדים, מתכונים לילדים, מתכון ל, מתכונים ל, מתכוני עוף • Ligdol
צור קשר
פרסמו אצלנו פרסמו אצלנו

מתכון לקורדון בלו

מרכיבים:

200 גרם חזה עוף

20 גרם חזה אווז מעושן

100 גרם תרד

חצי כפית חרדל

פרוסת גבינת טל (אופציונאלי למי שאינו שומר כשרות)

חצי כוס קמח

ביצה אחת

חצי כוס פירורי לחם

מלח ופלפל

רוטב איולי פסטו-

200 cc מיונז

כף פסטו

שן שום

200 cc שמן זית

מעט מלח ופלפל

 

 

אופן הכנה:

פותחים את חזה העוף בצורת ספר ומשטחים בעזרת פטיש (בעדינות) מבלי לפצוע את חזה העוף.

מבשלים את התרד במים רותחים עם מעט מלח למשך 30 שניות ומעבירים מיד למים קרים.

מטגנים את חזה האווז עד לקבלת בשר קריספי. מורחים חרדל בצד אחד של חזה העוף. ממלאים אותו בחזה האווז, תרד והגבינה. סוגרים את חזה העוף ומהדקים את הקצוות עם קסמים קטנים (כמו תפירה).

מסדרים שלוש צלוחיות, אחת עם קמח, שנייה עם פירורי לחם והשלישית עם ביצה טרופה מתובלת במלח, פלפל, חרדל ומעט מים.

מחממים שמן במחבת לטיגון עמוק. טובלים את חזה העוף בקמח מכל צד, מעבירים לצלוחית עם הביצה (טבילה מכל צד) ומסיימים בטבילה בפירורי הלחם מכל צד.

מטגנים את החזה עוף בשמן החם כ- 3 דקות מכל צד (עד לקבלת צבע זהוב) ומעבירים לנייר סופג והשניצל מוכן. 

רוטב- טוחנים במעבד מזון את המיונז, פסטו והשום. לאחר טחינה טובה מוסיפים שמן זית בהדרגה עד לקבלת מרקם אחיד, חלק ויציב.

 

·         אופן הגשה- מורידים בזהירות את קיסמים מהשניצל, מזליפים מעל מעט מהרוטב ומגישים לצד פירה.

הכתבה נוצרה בתאריך : 06/05/2008
הצטרף ללגדול
הצטרפו לרשימת התפוצה של לגדול ותשארו מעודכנים לפני כולם על אירועים ומבצעים מיוחדים לחברי המועדון שלנו