מרכיבים:
חצי כפית חרדל
פרוסת גבינת טל (אופציונאלי למי שאינו שומר כשרות)
חצי כוס קמח
ביצה אחת
חצי כוס פירורי לחם
מלח ופלפל
רוטב איולי פסטו-
200 cc מיונז
כף פסטו
שן שום
200 cc שמן זית
מעט מלח ופלפל
אופן הכנה:
פותחים את חזה העוף בצורת ספר ומשטחים בעזרת פטיש (בעדינות) מבלי לפצוע את חזה העוף.
מבשלים את התרד במים רותחים עם מעט מלח למשך 30 שניות ומעבירים מיד למים קרים.
מטגנים את חזה האווז עד לקבלת בשר קריספי. מורחים חרדל בצד אחד של חזה העוף. ממלאים אותו בחזה האווז, תרד והגבינה. סוגרים את חזה העוף ומהדקים את הקצוות עם קסמים קטנים (כמו תפירה).
מסדרים שלוש צלוחיות, אחת עם קמח, שנייה עם פירורי לחם והשלישית עם ביצה טרופה מתובלת במלח, פלפל, חרדל ומעט מים.
מחממים שמן במחבת לטיגון עמוק. טובלים את חזה העוף בקמח מכל צד, מעבירים לצלוחית עם הביצה (טבילה מכל צד) ומסיימים בטבילה בפירורי הלחם מכל צד.
מטגנים את החזה עוף בשמן החם כ- 3 דקות מכל צד (עד לקבלת צבע זהוב) ומעבירים לנייר סופג והשניצל מוכן.
רוטב- טוחנים במעבד מזון את המיונז, פסטו והשום. לאחר טחינה טובה מוסיפים שמן זית בהדרגה עד לקבלת מרקם אחיד, חלק ויציב.
· אופן הגשה- מורידים בזהירות את קיסמים מהשניצל, מזליפים מעל מעט מהרוטב ומגישים לצד פירה.
פרסמו אצלנו
שיתוף
קופונים