מרכיבים:
חצי כוס קמח
ביצה אחת
חצי כוס פירורי לחם
חצי כפית חרדל
שמן לטיגון עמוק
רוטב פלפלת-
חצי ליטר ציר בקר
200 cc
אופן הכנה:
טורפים את הביצה עם מלח, פלפל, חרדל ומעט מים. מקמחים את הבשר, טובלים בביצה ומצפים בפירורי לחם. מטגנים את הנתח בשמן עמוק עד לקבלת צבע זהוב.
רוטב- מצמצמים על אש נמוכה את ציר הבקר עד להסמכה. מוסיפים את ה
· אופן הגשה- יוצקים את הרוטב על נתח השייטל בעודו חם לצד פירה.
· אופציה נוספת להשגה זה להניח מעל לשניצל ביציית עין. זה נפלא.
בתיאבון!!!
פרסמו אצלנו
שיתוף
קופונים