, מתכוני שניצל, מתכונים לשניצל, מתכוני ילדים, מתכונים לילדים, מתכון ל, מתכונים ל, מתכוני עוף • Ligdol
צור קשר
פרסמו אצלנו פרסמו אצלנו

מתכון לשניצל שייטל

מרכיבים:

200 גרם שייטל פרוס (לבקש מהקצב לפרוס ולשטח את הנתח)

חצי כוס קמח

ביצה אחת

חצי כוס פירורי לחם

חצי כפית חרדל

שמן לטיגון עמוק

רוטב פלפלת-

חצי ליטר ציר בקר

20 גרם פלפלת (פלפל ירוק)

20 גרם פלפל שחור גרוס

200 cc שמנת מתוקה/ שמנת צמחית

אופן הכנה:

טורפים את הביצה עם מלח, פלפל, חרדל ומעט מים. מקמחים את הבשר, טובלים בביצה ומצפים בפירורי לחם. מטגנים את הנתח בשמן עמוק עד לקבלת צבע זהוב.

רוטב- מצמצמים על אש נמוכה את ציר הבקר עד להסמכה. מוסיפים את השמנת הצמחית וממשיכים לבשל שוב עד להסמכה. גורסים את הפלפלת ומוסיפים לרוטב. מתבלים במלח ופלפל.

 

·         אופן הגשה- יוצקים את הרוטב על נתח השייטל בעודו חם לצד פירה.   

·         אופציה נוספת להשגה זה להניח מעל לשניצל ביציית עין. זה נפלא.

 

בתיאבון!!!

הכתבה נוצרה בתאריך : 06/05/2008
הצטרף ללגדול
הצטרפו לרשימת התפוצה של לגדול ותשארו מעודכנים לפני כולם על אירועים ומבצעים מיוחדים לחברי המועדון שלנו