מתכון לארבעה סועדים:
מרכיבים
8 נקניקיות עגל
2 יח' כרוב לבן חתוך לרצועות דקות, מומלח לחצי שעה ומסונן מנוזלים
2 בצלים בינוניים חתוכים לרצועות
כפית קימל
2 עלי דפנה
3 שיני שום קצוצות
כוס בירה לבנה
150 ג' אווז מעושן חתוך לקוביות קטנות
8 נקניקיות עגל
2 כפות שומן אווז
אופן הנכה:
לטגן בשומן אווז בצל עד לקבלת שקיפות הבצל. מוסיפים אווז מעושן, שום, כרוב, נקניקיות עגל ובירה. מביאים לרתיחה וממשיכים לבשל על אש קטנה למשך שעתיים.
ניתן לשדרג את המנה עם בייקון וצלעות חזיר מעושנות לאלו שלא שומרים כשרות .
פרסמו אצלנו
שיתוף
קופונים