החומרים:
1.2 ק"ג בשר סינטה מיושן, מנוקה ומושרה במרינדה
4 חלוקי נחל
רוזמרין
טימין
אורגנו
שמן זית
למרינאדה:
1/2 כוס שמן זית
2-3 שיני שום
מלח
פלפל גרוס
רוזמרין
1 כפית רוטב ווסטרשיר
1 כפית גרגרי חרדל דיז'ון
1 כפית צ'ילי מתוק
אופן ההכנה:
1. מערבבים את כל מרכיבי המרינאדה ומעסים בה את נתח הבשר. מצננים לשעה-שעתיים.
2. צולים את הבשר על הגריל (או על מחבת פסים ביתית מולהטת) למספר דקות עד לדרגת צלייה רייר. מניחים ל-2-3 דקות.
3. מחממים 4 חלוקי נחל בתנור לטמפ' של שלפחות 250 מעלות, מניחים על הצלחת עשבי תיבול (רוזמרין, אורגנו, טימין) ועליהם את חלוק הנחל הלוהט ובעזרת מברשת מורחים על האבן שמן זית כדי למנוע מהבשר להידבק.
4. פורסים את הנתח לפרוסות ומגישים.
5. ממשיכים לצלות את נתחי הבשר על חלוקי הנחל עד לדרגת הצלייה האהובה עליכם.
פרסמו אצלנו
שיתוף
קופונים