מתכון ל- 2 סועדים:
רכיבים:
דג-
2 דגי דניס טריים-
מעט קמח
2 כפות שמן
10 ג' חמאה
מלח ופלפל לפי הטעם
פירה-
4 תפוחי אדמה אדומים בגודל בינוני
שן שום כתושה
2 ג' אגוז מוסקט
2 ג' בהרט לבנוני
קורט פלפל לבן
מלח אטלנטי לפי הטעם
20 ג' חמאה
רוטב-
ענף טימין
מעט שום כתוש
4 עלי בזיליקום
4 עלי אורגנו
כפ חמאה מומסת
חצי לימון
אופן הכנה:
דג- מנקים ומפלסים את הדגים, מקמחים מעט את הדג, מפלפלים וממליחים לפי הטעם. מניחים את הדג במחבת עם השמן והחמאה וצולים אותו על אש בינונית כ-2 דקות מכל צד ומעבירים לנייר סופג.
פירה- מרתיחים מים בסיר ומכניסים את תפוחי האדמה כשהם קלופים פנימה עד לריכוך. טוחנים בעדינות את תפוחי האדמה ומוסיפים אגוז מוסקט, בהרט, פלפל לבן ומלח. לאחר טחינה טובה של הפירה מוסיפים את החמאה ומערבבים עד להמסה מלאה של החמאה.
רוטב- במחבת מניחים טימין, שום כתוש, עלי בזיליקום, עלי אורגנו וחמאה. הרוטב מוכן ברגע שהרוטב מקבל סמיכות.
הגשה- מניחים את הפירה במרכז הצלחת, מ
בתיאבון.
פרסמו אצלנו
שיתוף
קופונים