מתכון ל- 2 סועדים:
מרכיבים:
1 בצל
2 כפות שמן זית
1 ענף קטן של טימין
חצי ליטר ציר ירקות או ציר עוף
מלח ופלפל לפי הטעם
אופן הכנה:
משרים את פטריות הפורצ'יני במים פושרים למשך 20 דקות ומסננים. קוצצים את הבצל דק ומטגנים על מחבת חמה עם שמן זית. מוסיפים את הפטריות והטימין. לאחר 2 דקות מוסיפים את הריזוטו למחבת, מערבבים ומוסיפים את הציר במזיגה איטית. מערבבים שוב ומבשלים על אש נמוכה תוך בחישה מפעם לפעם למשך כ- 18 דקות. בסיום מוסיפים את החמאה השמנת והפרז'ן.
בתיאבון!
פרסמו אצלנו
שיתוף
קופונים