מתכון לארבעה סועדים:
רכיבים:
חב' פסטה פנה
3 שיני שום פרוס
כפית עגבניות מיובשות
200 cc שמנת מתוקה (גביע)
חצי כוס יין לבן
כף פטרוזיליה קצוצה
אופן הכנה:
מבשלים את הפנה בסיר עם מים עד לריכוך (כ- 10 דקות). מחממים מחבת מוסיפים מעט שמן זית ושום. מוסיפים את פירות הים לפי הסדר הבא: קלמרי, מולים ושרימפס. על כל זה מוסיפים את היין, שמנת ומתבלים לפי הטעם במלח ופלפל. מצמצמים את הרוטב עד לסמיכות הרוטב מוסיפים את העגבניות המיובשות, הפסטה, ממשיכים לבשל לעוד 3-4 דקות והמנה מוכנה.
בתיאבון.
פרסמו אצלנו
שיתוף
קופונים