, מתכון ל, מתכונים ל, מתכוני ילדים, מתכונים לילדים, מתכוני סלטים, מתכונים איטלקיים, מתכוני פסטות, מתכוני ספגטי, מתכוני פירות ים • Ligdol
צור קשר
פרסמו אצלנו פרסמו אצלנו

מתכון לספגטי פירות ים

מתכון לארבעה סועדים:

רכיבים:

חב' פסטה פנה

200 גרם שרימפס

200 גרם קלמרי

200 גרם מולים

3 שיני שום פרוס

כפית עגבניות מיובשות

200 cc שמנת מתוקה (גביע)

חצי כוס יין לבן

כף פטרוזיליה קצוצה

 

אופן הכנה:

מבשלים את הפנה בסיר עם מים עד לריכוך (כ- 10 דקות). מחממים מחבת מוסיפים מעט שמן זית ושום. מוסיפים את פירות הים לפי הסדר הבא: קלמרי, מולים ושרימפס. על כל זה מוסיפים את היין, שמנת ומתבלים לפי הטעם במלח ופלפל. מצמצמים את הרוטב עד לסמיכות הרוטב מוסיפים את העגבניות המיובשות, הפסטה, ממשיכים לבשל לעוד 3-4 דקות והמנה מוכנה.

 

בתיאבון.

הכתבה נוצרה בתאריך : 06/05/2008
הצטרף ללגדול
הצטרפו לרשימת התפוצה של לגדול ותשארו מעודכנים לפני כולם על אירועים ומבצעים מיוחדים לחברי המועדון שלנו