
מתכון באדיבות הבאגסי ביטרו בר
מרכיבים:
לבצק:
כוס סוכר
200 גרם חמאה
2.5 כוסות קמח
2 חלמונים
ציפוי:
3 תפוחים מסוג גרנד
1/2 כפית ציפורן
1/2 כפית קינמון
1/2 כוס סוכר
אופן ההכנה:
קולפים את התפוחים ומנקים את הליבה פורסים לפרוסות של 7-8 ס"מ
מערבבים יחד עם הציפורן הקינמון והסוכר.
מעבדים את החומרים של הבצק יחד עד לקבלת עיסה אחידה. משטחים את הבצק על התבנית עגולה ומשאירים מעט בצד לפירורים מעל.
מפזרים את התפוחים מעל משטח הבצק שיצרנו ומעליהם מפוררים את מעט הבצק שהשארנו בצד
אופים כ-45 דקות בתנור שחומם מראש ל-180 מעלות כ-45 דקות עד שהפירורים אפויים וזהובים.
מגישים חם בצלוחית אישית לצד קצפת רכה או כדור גלידת וניל כשמעט קינמון בזוק עליה.
פרסמו אצלנו
שיתוף
קופונים