, מתכון ל, מתכונים ל, מתכוני ילדים, מתכונים לילדים, מתכוני סלטים, מתכוני סלק • Ligdol
צור קשר
פרסמו אצלנו פרסמו אצלנו

מתכון לסלט סלק אפוי עם ארוגולה תמר לח וגבינת סנט מור

מתכון לארבעה סועדים:

מרכיבים:

עלי ארוגולה  שטופים ויבשים

8 יח' תמר לח  מגולען וחתוך גס

4 סלקים קטנים (לא קלופים)

גבינת סנט מור

אגוזי מלך

חומץ בלסמי

3 שיני שום כתושים

שמן קנולה

שמן זית

 

אופן הכנה:

  1. את הסלקים עוטפים וסוגרים בנייר אלומיניום בצורת כיס  עם קצת מים וקצת שמן קנולה.
  2. מכניסים את הסלקים לתנור חם מאוד ואופים כ- שעה וחצי. כשהם רכים מוציאים, מקלפים ופורסים לפלחים ומכניסים לקופסא סגורה.
  3. בסיר קטן מבשלים חומץ בלסמי עם כפית סוכר ושיני שום כתוש. מצמצמים מעט את הרוטב ויוצקים מעל הסלקים. נותנים להם לעמוד קצת ברוטב ולספוג טעמים.
  4. בצלחת הגשה מניחים עלי ארוגולה, תמר לח, סלק, אגוזים וטפטוף של שמן זית מעל.
הכתבה נוצרה בתאריך : 06/05/2008
הצטרף ללגדול
הצטרפו לרשימת התפוצה של לגדול ותשארו מעודכנים לפני כולם על אירועים ומבצעים מיוחדים לחברי המועדון שלנו