מתכון לארבעה סועדים:
מרכיבים:
עלי ארוגולה שטופים ויבשים
8 יח' תמר לח מגולען וחתוך גס
4 סלקים קטנים (לא קלופים)
גבינת סנט מור
אגוזי מלך
חומץ בלסמי
3 שיני שום כתושים
שמן קנולה
שמן זית
אופן הכנה:
- את הסלקים עוטפים וסוגרים בנייר אלומיניום בצורת כיס עם קצת מים וקצת שמן קנולה.
- מכניסים את הסלקים לתנור חם מאוד ואופים כ- שעה וחצי. כשהם רכים מוציאים, מקלפים ופורסים לפלחים ומכניסים לקופסא סגורה.
- בסיר קטן מבשלים חומץ בלסמי עם כפית סוכר ושיני שום כתוש. מצמצמים מעט את הרוטב ויוצקים מעל הסלקים. נותנים להם לעמוד קצת ברוטב ולספוג טעמים.
- בצלחת הגשה מניחים עלי ארוגולה, תמר לח, סלק, אגוזים וטפטוף של שמן זית מעל.
פרסמו אצלנו
שיתוף
קופונים