מתכון לארבעה סועדים:
מרכיבים:
1 כרישה החלק הלבן קצוץ דק
3 כפות שמן זית
1 שן שום פרוס דק
400 גר ריזוטו מסוג ארבוריו
חופן פרמז'ן מגורר
מלח ופלפל לפי הטעם
3 כפות חמאה צהובה
200 פטריות פורטובלו
2 כפיות עלי טימין טרי
כף מחית פטריות כמהין
אופן הכנה:
מחממים את ציר העוף או ציר הירקות ומביאים לרתיחה. מאדים את הכרישה והשום בשמן זית בסיר בישול למשך 7 דקות. מוסיפים את הריזוטו לסיר ומערבבים. לאחר מכך מוסיפים את הציר לאט, כשהוא חם (כף בכל פעם). פורסים את הפטריות לגודל הרצוי ומוסיפים לתוך תערובת הריזוטו, מתבלים במלח, פלפל, חמאה, טימין והפרמז'ן וממשיכים לערבב את הריזוטו מדי פעם עד להכנה. כ- 20 דקות זמן הכנה.
פרסמו אצלנו
שיתוף
קופונים