, מתכון ל, מתכונים ל, מתכוני ילדים, מתכונים לילדים, מתכון לילדים, מתכוני ריזוטו, מתכוני תוספות, מתכוני פטריות • Ligdol
צור קשר
פרסמו אצלנו פרסמו אצלנו

מתכון לריזוטו פטריות

מתכון לארבעה סועדים:

מרכיבים:

1 כרישה החלק הלבן קצוץ דק

3 כפות שמן זית

1 שן שום פרוס דק

400 גר ריזוטו מסוג ארבוריו

1 ליטר ציר עוף או ירקות לצמחונים

חופן פרמז'ן מגורר

מלח ופלפל לפי הטעם

3 כפות חמאה צהובה

200 גרם פטריות שמפיניון

200 גרם פטריות יער

200 פטריות פורטובלו

100 גרם פטריות שיטקה

2 כפיות עלי טימין טרי

כף מחית פטריות כמהין

 

אופן הכנה:

מחממים את ציר העוף או ציר הירקות ומביאים לרתיחה. מאדים את הכרישה והשום בשמן זית בסיר בישול למשך 7 דקות. מוסיפים את הריזוטו לסיר ומערבבים. לאחר מכך מוסיפים את הציר לאט, כשהוא חם (כף בכל פעם). פורסים את הפטריות לגודל הרצוי ומוסיפים לתוך תערובת הריזוטו, מתבלים במלח, פלפל, חמאה, טימין והפרמז'ן וממשיכים לערבב את הריזוטו מדי פעם עד להכנה. כ- 20 דקות זמן הכנה.

הכתבה נוצרה בתאריך : 06/05/2008
הצטרף ללגדול
הצטרפו לרשימת התפוצה של לגדול ותשארו מעודכנים לפני כולם על אירועים ומבצעים מיוחדים לחברי המועדון שלנו