מתכון לארבעה סועדים:
מרכיבים:
1 כרישה החלק הלבן קצוץ דק
3 כפות שמן זית
1 שן שום פרוס דק
400 גר ריזוטו מסוג ארבוריו
חופן פרמז'ן מגורר
מלח ופלפל לפי הטעם
3 כפות חמאה צהובה
4 ראשי ברוקולי חלוטים במים קרים
2 כפיות עלי טימין טרי
מחית פטריות כמהין
אופן הכנה:
מחממים את ציר העוף או ציר הירקות עד לרתיחה. מאדים את הכרישה בשמן זית עם השום בסיר הבישול למשך 7 דקות. מוסיפים את הריזוטו לסיר ומערבבים. לאחר מכך מוסיפים את הציר לאט, כשהוא חם (כף בכל פעם). מוסיפים את ראשי הברוקולי החלוט לתערובת הריזוטו, את גבינת הרוקפור מתבלים במלח, פלפל, החמאה, טימין ופרמז'ן וממשיכים לערבב את הריזוטו מדי פעם עד להכנה. כ- 20 דקות זמן הכנה.
פרסמו אצלנו
שיתוף
קופונים