, מתכון ל, מתכונים ל, מתכוני ילדים, מתכונים לילדים, מתכון לילדים, מתכוני ריזוטו, מתכוני גבינות • Ligdol
צור קשר
פרסמו אצלנו פרסמו אצלנו

מתכון לריזוטו ברוקולי וגבינת ורוקפור

מתכון לארבעה סועדים:  

מרכיבים:

1 כרישה החלק הלבן קצוץ דק

3 כפות שמן זית

1 שן שום פרוס דק

400 גר ריזוטו מסוג ארבוריו

1 ליטר ציר עוף או ירקות לצמחונים

חופן פרמז'ן מגורר

מלח ופלפל לפי הטעם

3 כפות חמאה צהובה

50 גרם גבינת רוקפור

4 ראשי ברוקולי חלוטים במים קרים

2 כפיות עלי טימין טרי

מחית פטריות כמהין

 

אופן הכנה:

מחממים את ציר העוף או ציר הירקות עד לרתיחה. מאדים את הכרישה בשמן זית עם השום בסיר הבישול למשך 7 דקות. מוסיפים את הריזוטו לסיר ומערבבים. לאחר מכך מוסיפים את הציר לאט, כשהוא חם (כף בכל פעם). מוסיפים את ראשי הברוקולי החלוט לתערובת הריזוטו, את גבינת הרוקפור מתבלים במלח, פלפל, החמאה, טימין ופרמז'ן וממשיכים לערבב את הריזוטו מדי פעם עד להכנה. כ- 20 דקות זמן הכנה.

הכתבה נוצרה בתאריך : 06/05/2008
הצטרף ללגדול
הצטרפו לרשימת התפוצה של לגדול ותשארו מעודכנים לפני כולם על אירועים ומבצעים מיוחדים לחברי המועדון שלנו