מרכיבים:
שמן זית
1 בצל
1 גזר
1כרישה (החלק הלבן)
1 סלרי אמריקאי (רק הגבעול )
1/4 כוס עלי נענע
3 כוסות ציר עוף (או ציר ירקות )
3 שיני שום
5 קישואים שטופים וחתוכים לקוביות
מעט קרם פרש לקישוט (לא חייבים)
גרידת לימון
אופן ההכנה:
מאדים בכף שמן זית את הבצל, גזר, כרישה וגבעולי סלרי. מוסיפים את השום הכתוש ומיד אחריו
את הקישואים. מוסיפים את ציר העוף (או ציר ירקות ) מבשלים כ- 1/2 שעה מתבלים במלח, פלפל
ומוסיפים את הנענע וטוחנים במג'מיקס.
להגשה מוזגים לצלחת מרק כשבמרכזה כפית קרם פרש מעורבב עם גרידת הלימון.
פרסמו אצלנו
שיתוף
קופונים