מרכיבים:
200 ג' אגוזים
200 ג' צימוקים
8 כפות קמח טופח
5 כפות סוכר
2 ביצים
כף מים
כף ממתיק אגוזים או וניל
אופן הכנה:
מערבבים את כל החומרים היבשים: אגוזים, צימוקים, קמח וסוכר. מוסיפים את החומרים הרטובים לתערובת: ביצים, מים וממתיק. מערבבים הכול יחד עד לקבלת תערובת אחידה. מורחים חמאה בתבנית 25*25 בדפנות, משטחים את התערובת ומכניסים לתנור ל- 55 ד' ב- 180 מעלות ובתאבון.
להגשה פורסים את העוגה דק מאוד אחרי קירור.
פרסמו אצלנו
שיתוף
קופונים